Quick Search - cauta in site

Tuesday, December 26, 2006

Barbatii astia...

Si asta cred ca e barbat... tipic :D



...ce porc! :D

Monday, December 25, 2006

Pentru ca ne fac bucurii

Daca nu ar fi ele pentru cine ne-am mai agita sa cautam cadouri de Craciun? Pentru cine ne-am mai strofoca sa facem surprize, cine ar mai zambi surprinse si incantate? Unde ar fi placerea asta unica de a cheltui banii cu un singur scop: sa ii faci o bucurie ei?

Pentru asta le iubim...

Saturday, December 16, 2006

Impreuna

Cine spune ca daca sunt in acelasi loc si barbati si femei frumoase trebuie sa iasa scantei? :D

Friday, December 15, 2006

De ce nu vor femeile sa vada filmul cu Borat

M-am prins de ce nu il iubesc femeile pe Borat: nebunu' asta zice intr-un interviu ca decat sa dai drept de vot femeilor mai bine lasi maimutele sa piloteze avioanele :D CE MISOGIN!!!

Wednesday, December 13, 2006

Idolul meu

Pana azi nu admiram pe nimeni in mod deosebit dar azi... parca mi s-au deschis ochii. L-am vazut pe el, m-a impresionat si m-am hotarat pe loc: el este idolul meu incepand de azi. Sunt sigur ca orice femeie isi doreste asa un barbat si o sa fac tot posibilul sa il ajung din urma...

Monday, December 11, 2006

Another Dark Lady

Am dat azi din intamplare peste blogul inca unei distinse doamne. Distinsa, dar la fel de intunecata ca si cea de care vorbeam mai devreme.

Mi-e dor de Eloa, in sinceritatea si naivitatea ei. Are suflet bun. Crede ca uraste barbatii, dar isi doreste enorm unul. Mai are pana sa devina devoratoare de barbati. Inca are sufletul curatzel. E micuta... Sa ramana asa. E bine!

Ii plac barbatii

Exista si femei carora le plac barbatii. Desi are stilul cam masculin si brutal, plec de la premiza ca este totusi femeie... Se exprima foarte plastic, total atipic... Mai citesc din cand in cand scrierile ei. De fiecare data plec insa cu un gust amar, intunecat... parca ii simt scarba, nemultumirea, neimpacarea cu sine, intunericul si frigul combinat cu lumina puternica insotita de caldura dogoritoare... transpiratia rece de pe spate... mirosul de fum si ochii rosii, regretele si mustrarile de dupa fiecare partida de sex...

Si ajung sa ma intreb: cine iubeste mai mult barbatii: fata de care vorbesc sau Eloa?

Friday, December 08, 2006

Cursuri pentru operatorii din televiziunile romanesti

Eu cred ca operatorii din televiziunile braziliene fac ceva cursuri speciale pentru cadrele astea... Sau au totul in sange?

Cred ca ar trebui sa trimitem si operatorii din televiziunile noastre la ceva cursuri de specializare.

Fetele frumoase se multumesc cu putin

Da, uite ca se multumesc cu putin. Nu au pretentii materiale exagerate, nu vor haine sofisticate si scumpe. Ele se bucura pentru orice.




P.S. Doua esarfe imi permit si eu... unde gasesc asa o tipa? :D

Tuesday, December 05, 2006

Eloa e trista... iar :(

Eloa iar e trista, iar a intrat in starea aia nasoala. Tre sa facem ceva sa isi revina. Nu suport sa o vad asa... acum sunt si eu necajit. E o fata buna si fara ea job-ul meu de zi cu zi ar fi mult mai plictisitor. As intra doar pe site-ul insipidului Zoso si atat... Eloa, trebuie sa iti revii!!!