Quick Search - cauta in site

Friday, October 26, 2007

Italieni nebuni - taxe pe bloguri in Italia

Minunatii italieni vor sa inregistreze si sa taxeze orice blogger, fie el si non-profit. De asemenea ei vor sa oblige pe oricine vrea blog sa angajeze o agentie specializata care sa publice articolele pe internet in numele proprietarului blogului.

"The Levi-Prodi law lays out that anyone with a blog or a website has to register it with the ROC, a register of the Communications Authority, produce certificates, pay a tax, even if they provide information without any intention to make money."

Vezi tot articolul aici:


(Merci Vladutz!)

Wednesday, October 24, 2007

Un altfel de reclama la iPod

Iata un altfel de promovare a iPhone-ului...

Ciudatenii de la Google

Atentie!!!

Nu cautati pe Google Images cuvantul snooker !!!!!


Vezi aici ce ti se poate intampla!

Infiati un catelus

Mesaj pentru cei sensibili:

Tuesday, October 23, 2007

Groparu si ochiu' lu Basexu

Groparu zice ca Basescu se uita chiras de la un tzambal. Vezi aci toata povestea despre cum a aflat Groparu ce a patit Basescu la ochi.

Sunday, October 21, 2007

Melodie reclama Fiat Bravo - Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura

Pentru cei care inca nu stiu... melodia din reclama la Fiat Bravo este Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura.



Nota: pentru unii este reclama este la Fiat Brava :)

Friday, October 19, 2007

Barbie Girl

Si lupta si dai

Iubim femeile pentru ca gem... si cand joaca tenis :D

Catelushul cel zglobiu

Iubiti si cainii...

Nelu Miron - Ce mai gagica

Ce mai gagica, ce bucatzica ce pipt shucar de tras in car... noapteaaa


...I-as pune intre mamele numai aur si lovele

As pleca cu ea la mare sa-i arat cat sunt de tare...

Sunday, October 14, 2007

Excursia de weekendul asta

Weekendul asta am fost si eu in excursie... la Mall. Vineri s-a deschis in Cluj Polus Mall. L-am evitat pana azi cand mi-am facut curaj si am luat-o intr-acolo. Ajung la iesirea din Cluj, intru pe podul care duce spre parcarea mall-ului si astept... coloana de masini. De pe pod se vede parcarea imensa plina ochi cu masini. Mall-ul e imens. Parchez masina in partea dreapta si intru in cladire rapid. Ce-mi sare in ochi la intrare: spatiu imens cu mese la care nu mai gasesti nici un loc, un mic concert live si magazinul Hervis cu produse sportive. Intru... zic sa arunc o privire ca oricum nu cumpar nimic. Ajung in spate si acolo surpriza: skiuri Atomic la 499RON cu tot cu legaturi. Pret super bun si iau o pereche. Le duc la masina si ma intorc in magazin. Dau o tura rapida si observ: lume incredibil de multa, coda imensa la standul de garantii (majoritatea aveau in cosuri un anumit model de televizor, probabil la oferta), magazinul Domo surprinzator de mare si cu incredibil de multe produse. Mi-a placut in mod special standul cu televizoare tft si cu plasma. In rest... Carrefour, Lacoste, Marc & Spencer, Pizza Hut, Inter Sport, Lee Cooper... si cateva spatii inca neamenajate. Se vede clar ca nu au avut timp nici macar sa faca curat cum trebuie...

Una peste alta e un lucru bun. Au venit si la noi magazinele mari cu produse sportive si au preturi la fel ca in afara. Acum avem unde sa lasam banii...

Thursday, October 11, 2007

Pentru cei ce si-au pierdut speranta

Pusca si curaua lata






Pusca si cureaua lata

Fraiereee!!!

Daca ai crezut post-ul de mai devreme esti un mare fraier! :D

E-urile electronice?

Scandal mare soldat cu retragerea de pe piata a telefoanelor Philisp 162!!!


Un numar tot mai mare de specialisti nutritionisti se alatura comunitatii medicilor dinUniunea Europeana sublinind prin luari de pozitie in mass media scrisa, vorbita si video necesitatea transparentizarii catre consumatori a continutului alimentelor pe care zi de zi le consumam in diferite forme.
Astfel au devenit uzuale in majoritatea discutiilor cotidiene cuvinte ca Euri. Mariile companii au fost obligate sa marcheze etichetele produselor lor in mod explicit cu codurile si indicativele substantelor Emulgatoare utilizate pentru imbunatatirea proprietatilor de gust, consistent si culoare a produselor pe care le vand. Astfel putem descoperii cu uimire ca sucurile natural au in continut substante responsabile de o multime de boli ale ficatului, ochilor si auzului, ca in fapt margarina vanduta zi de zi sub umbrella unor reclame idilice, pasnici si familiar, este in fapt un produs similar plasticului si nu are nimic de-a face cu laptele sau produsele de lapte, mirosul de lapte fiind rezultatul unui E (167).
Insa dincolo de aceste alimente care ne ucid lent prin otravurile lor, exista alti factori periculosi care ne pot si ne afecteaza zi de zi viata. Este cunoscut cazul din landul german Baden-Wuertenberg unde oamenii au sesizat modificari majore ale sanatatii membrilor comunitatii micutului sat Bamber-Kirchensdorf in doar cateva luni de la instalarea unei antene de comunicatii Vodafone in imediata vecinatate a acestei locatii.

Iata de ce devine evident prezenta unei atitudini impotriva acestui mod de poluare a sanatatii umane, impotriva acestor E-uri electronice. Frecventele din gama 900-1800 GHz, frecventele de lucru pe teritoriul Romaniei, precum si norma CDMA utilizata de unul dintre cei mai mari operatori Romani, si-au dovedit efectele nocive in mai toate statele Europei. Desi Comisia Euroipeana a decis retragerea licentelor de operare pe aceste frecvente in Europa, Romania a cerut continuarea operarii pentru urmatorii inca 10 ani.

Insa fiecare dintre noi este afectat in mod direct nu atat de radiatiile care strabat nevazut spatiul in care ne crestem copiii si ne desfasuram viata ci este afectat mai ales de centrele si concentratoarele de radiatii pe care zi de zi le apropiem de cel mai sensibil punct al organismului uman, creierul.

Un scandal mediatic recent, pornit de la suferintele unor oameni din mai toate tarile Europei, a adus pe masa Comisiei Europene de Comunicatii si Informatica, un caz pe cat de grav pe atata de periculos prin urmarile sale. Astfel terminalul companiei Philips, modelul 162 (http://www.gsmarena.com/philips_162-1064.php ) a fost declarat la nivel mondial cel mai nociv terminal de telefonie mobila existent datorita tehnologiilor bazate pe autorezonanta magnetic de proximitate realizata de microcircuite dinamice de tip nanit. Acesti naniti, dedicati initial curatarii terminalului in mod automat, tehnologie utilizata si pentru o clasa de periferice de tip mouse produsi de Logitech (VX Nano), s-au dovedit “fatali” terminalului Philips. Daca in cauzul perifericelor de tip mouse frecventele de operare wireless nu depasesc decat de doua ori limita admisa de radiatii in cazul terminalului Philips aceste valori cresc exponential, masuratorile ajungand pana la de zece mii de ori in zonele de proxinmitate de pana la 50-60 de centimetrii de baza terminalului.



Iata de ce Comisia Europeana a decis retragerea terminalelor Philips 162 (http://www.gsmarena.com/philips_162-1064.php ) de pe pietele europene incepand cu luna octombrioe a anului 2007 si inlocuirea acestora cu terminale netratate cu E-urile electronice de tip naniti. Companiile romanesti au aderat la aceasta initiative si au decis retragerea de pe piata a acestor terminale Philips 162 (http://www.gsmarena.com/philips_162-1064.php ) sfatuind pe cumparatorii lor sa le predea la centrele de vanzare ale comapniei pentru a beneficia de varianta acestora care se incadreaza in limitele Europene de radiatie. Redactorii nostril au fost asigurati de catre reprezentantii companiei incriminate ca noile terminale sunt identice ca si specificatii, calitate si functionalitati cu cele retrase de pe piata, clientii beneficiind si de un bonus de 5 dolari din partea companiei producatoare pentru intelegere din partea clientilor. Aceasta campanile spera sa retraga de pe piata pana la 98% dintre terminalele déjà vandute.
Un gest de inceput menit sa ne dea sperante pentru viitor. Si atunci ne intrebam pe buna dreptate: pe cand etichete pe terminalele de telefonie celulara cu inscriptia E-urilor electronice?

Tuesday, October 09, 2007

Dans pentru femei

Pentru femeile ce nu au auzit de All Blacks si de Haka... putina cultura nu strica:

Yahoo se inchide!!! Atentie!!!

O fetita extrem de mica (minuscula chiar) de 83 de ani din Yugospania are nevoie urgenta de transplant de unghii. Yahoo va dona cate o unghiera unor voluntari daca trimiti acest mesaj la toti prostii din lista ta (ca sa fii sigur ca-l dau mai departe). Daca nu o sa trimiti, seful de la Yahoo isi ia jucariile si isi baga p*!a in afacerea care ii aduce milioane de dolari si o va inchide (ca asa vrea el). Ba mai mult, daca nu o sa trimiti, eu o sa incep sa plang si sa ma dau cu curu' de pamant, si o sa ma rog la doamne-doamne sa patesti ceva nasol in urmatorii 60-70 de ani. Si daca nici acum nu ma crezi, inseamna ca n-ai inima baaaa unghie-n gat ce esti ! Trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista ta in acest moment sau vei muri muscat de veverite!

Monday, October 08, 2007

Saturday, October 06, 2007

iPodu ii gadget sau device?

Programatori P0rn0

Si programatorii care au scris site-ul Alinei Plugaru sunt la fel de parashute ca si renumita actritza care face subiectul acelei pagini de internet:

Thursday, October 04, 2007

Cum sa inoti stilul crawl

Am gasit un tutrorial foarte interesant despre inotatul corect al stilului crawl. Gasiti imagini si descriere aici: BBC CRAWL TUTORIAL

Tuesday, October 02, 2007

Zori de zi

Pentru cei care isi mai amintesc de melodia "Zori de zi" a lui Hrusca si/sau Seicaru: