Quick Search - cauta in site

Wednesday, April 30, 2008

Alina Plugaru la Capatos

Alina Plugaru e in direct la show-ul lui Capatos impreuna cu doi travestiti. Next channel!

Taticul LSD-ului a murit

Albert Hofmann, descoperitorul LSD-ului a murit la Basel la varsta de 102 ani. Avem insa noroc: exista sunt multi alti chimisti care au invatat repede tehnicile de "preparare" ale halucinogenului :D

Articol complet

Tuesday, April 29, 2008

Cascadorii Rasului

Puternicul Morosanu AKA Moartea din Carpati mi-a adus aminte de Cascadorii Rasului.

Dupa mult tam-tam si aparitii la emisiuni TV, a venit vremea pentru Morosanu sa intre si in ring. Incepe lupta, loveste cu putere si entuziasm, precum loveste un pechinez naravas un urs carpatin, timp de vreo 20 de secunde, pana cand Kemayo se plictiseste si-l face K.O. cu o lovitura scurta.

Vedeti filmul mai jos, dar nu va pierdeti vremea cu toate cele 5 minute. Important e sa vedeti de la minutul 2.10 pana la minutul 2.38. Atat a durat participarea lui Morosanu in circuitul K1.

MISA are un nou lider

SOC: a aparut pe internet un filmulet cu noul lider al Miscarii pentru Integrarea Spirituala in Absolut (MISA). Se pare ca membrii MISA si-au ales noul lider pe criterii care tin de performantele deosebite pe care individul le poate atinge. Il vedeti filmul mai jos intr-un mic exercitiu de antrenament pentru spirala de weekendul asta:


Friday, April 25, 2008

Hanging

Observati spectatorii din planul indepartat!



Imaginea completa, impreuna cu restul de super-fotografii de la meciul 3 U-Mobitelco - Gaz Metan Medias, aici.


.

Va amintiti de Bobby Ewing?

Patrick Duffy (A.K.A. Bobby Ewing) arata la fel de bine si acum la multi ani dupa ce a terminat cu filmarile la Dallas:

Craterul Eminescu

Uniunea Astronomica Internationala a botezat un crater descoperit pe Mercur cu numele de Eminescu, dupa poetul nostru :)



Via Eduard

Carte de identitate

Wesley Snipes la inchisoare

Wesley Snipes a fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru evaziune fiscala, maximul pe care putea sa il primeasca pentru acest gen de infractiune... Nasol! :D

Thursday, April 24, 2008

Wednesday, April 23, 2008

Anti Drog

Amy Winehouse ar putea fi un bun material didactic pentru cursurile despre efectele drogurilor asupra organismului uman. Daca ai fi pushtoaica si ti s-ar spune ca la 24 de ani jumate ai arata cum arata Amy Winehouse in poza de mai jos, te-ai apuca de droguri?

P.S. Aveti careva poze recente cu baietii de la Animal X? :D

Detectivul Colombo cam ramolit

Se pare ca s-a ramolit si detectivul Columbo...

Actorul Peter Falk a fost surprins ieri in deriva pe strazile din Beverly Hills, alergand si gesticuland pe strada, cat p-aci sa fie calcat de o masina.

Mai jos vedeti 3 poze cu evolutia actorului... din zilele sale de glorie si pana in prezent.



Nastere pe YouTube

Clip pe YouTube cu o nastere filmata integral si total necenzurata. Nu stiam ca YouTube permite asa ceva... Nu o sa pun filmul aici pentru ca multi dintre voi s-ar putea sa nu suporte... Pentru cei mai curajosi link-ul aici

In lipsa de halucinogene

In lipsa de halucinogene fetele se descurca cum put/pot:

Hermione cam paroasa

Arhi stie si ne spunue ca Hermione nu se prea epileaza... Grrr! Nasol!



Tuesday, April 22, 2008

Greseli gramaticale

Si celor de la sport.ro le mai scapa cate una... chiar pe prima pagina :)

Despre India

Alexandra Sandu ne povesteste despre excursia ei in India... si ne incanta si cu cateva poze. Merita vazut/citit: http://alexunu.blogspot.com/2008/04/india.html

Dedicatie pt fanii Antena 1 si Felix

Tineti Aproape!
Vedetele Antena 1, Antena 2, Antana 3

Monday, April 21, 2008

Fabula...

Văduva şi piticul (de George Toparceanu)

Zice că demult, odată,
Un pitic s-a însurat
Cu o văduvă bogată,
Ce fusese măritată
Cu un mare om de stat.
Şi-o fi dus ea, altădată, o viaţă mai tihnită,
Dar la urmă şi piticul a făcut-o fericită...

Cu muncă şi cu răbdare,
Poţi face cât unul mare.

La liceu

Eu inca ma minunez...

Sunday, April 20, 2008

Mare talent

Sunt deja clasice filmuletele gen "Megastar", dar nu ma pot abtine sa nu vi-l prezint pe Donald Bell-Gam, un tip de culoare, putin cam gay, fara pic de talent, dar cu tupeu si insistent:

Saturday, April 19, 2008

La mazgalit de masini

Darius Groza s-a pus pe mazgalit de masini. Faina ideea si funny... mare noroc a avut ca nu l-a luat nimeni la suturi.

Foto sport

Fotografia de mai jos a fost realizata de Andy la meciul de baschet U Mobitelco - Medias. Va invit sa va delectati pe blogul sau cu tot setul de fotografii.

Friday, April 18, 2008

Niste tarani

Reclama Cava D'Oro

Thursday, April 17, 2008

Masini tunate

Va prezint un Oltcit tunat de fanii echipei U Cluj. L-am intalnit intr-o zi prin oras si din pacate nu am reusit sa ii fac o fotografie si din lateral...

Wednesday, April 16, 2008

Jocuri pentru iPhone

Inginerii de la EA au reusit sa adapteze pentru iPhone jocul Spore doar in 2 saptamani. Ori iPhone SDK e genial, ori oamnii astia sunt iesiti din comun...

Tuesday, April 15, 2008

Raluca de la Timisoara

Un clipuletz cu o fetitza, o viitoare andrela, viitoare vedeta nationala. Fetita pute de talent!!! Tineti minte un nume: Raluka de la Timisoara

Monday, April 14, 2008

V.C. Tudor ameninta cu arma

V.C. Tudor ii ameninta cu arma pe colegii parlamentari... Asta nu ma mira, ma mira faptul ca asta a trecut testele medicale de angajare si ca nu-l interneaza nimeni la nebuni. Cum este posibil sa fim reprezentati de asa specimene in Parlament? Chiar suntem o tara de tampiti?

Sursa stirii: www.realitatea.net

Bicicleta de Manastur

Imagine surprinsa in Cluj-Napoca, in cartierul Manastur, in fata unui magazin de bicilete

Scuter tunat

Audio Tuning:


Thursday, April 10, 2008

Victima doctorului Ciomu divorteaza

Aflu de la Antena 1 ca pacientul nenorocit de Ciomu nu mai poate fi recuperat. Mai mult decat atat, sotia acestuia a intentat divort. Cred ca o pedeapsa potrivita pentru doctorul Ciomu ar fi sa-l inchida la Jilava intr-o celula cu poponari tatuati si cu sula mare!

Protejeaza mediul!

Tuesday, April 08, 2008

Moment de relaxare

Va invit la un moment de relaxare furnizat de Andy prin intermediul obiectivului sau atent:

Friday, April 04, 2008

Manager adevarat

Ce inseamna sa fii manager adevarat, sa te pricepi la politici si strategii!

Thursday, April 03, 2008

Dedicatie pentru Tibilica si Ovidiu

Ovidiu, Tibi si Nicu sau Echipa de distractie de pe 94,5 FM in Cluj-Napoca dezbat cele mai interesante subiecte ale zilei alese conform motto-ului "Faceti prostii sa avem de ce povesti!". Timp de patru ore te poti intalni cu Vetutza, Nea Grigore, Nea Tudose, Gigi, Preotul Atevonie, Tuchurel, Vagim ori Xshtain.

Echipa de Distractie poate fi ascultata de luni pana vineri de la 8:00 la 12:00 urmand unul din urmataorele stream-urile pentru winamp http://86.35.1.6:8006 sau http://89.33.41.113:8000.

www.radiotransilvania.eu

Wednesday, April 02, 2008

Desenatorul cu memorie de elefant

Stephen Wiltshire deseneaza din memorie orase intregi doar dupa un zbor de cateva minute cu elicopterul deasupra orasului. Londonezul impresioneaza nu doar prin talent dar si prin memoria sa de elefant materializata in detalii incredibile.


Steven s-a nascut in 1974 intr-o familie de imigranti, la Londra. A ramas orfan de tata de tanar si a fost diagnosticat cu autism la varsta de 3 ani. A urmat o scoala pentru copii cu deficiente si la 8 ani a inceput sa deseneze peisaje urbane. Din ianuarie 2006 este membru al Ordinului Imperiului Britanic, pentru servicii aduse artei. Daca aveti ocazia sa calatoriti in Londra puteti sa ii admirati creatiile la expozitia permanenta de la Royal Opera Arcade.

"Portofoliul" sau cuprinde desene ale oraselor: Londra, Roma, Hong Kong, Tokyo, New York, Frankfurt si Madrid. Vedeti cateva dintre ele in filmuletele de mai jos:



Vizitatori

Constat cu surprindere ca vin vizitatori pe site din tari destul de interesante. Iata cateva dintre ele in ordinea numarului de vizitatori:

Norvegia
Turcia
Cipru
Suedia
Danemarca
Bulgaria
Japonia
Cehia
Australia
Emiratele Arabe Unite
Rusia
Serbia si Muntenegru
Slovacia
Finlanda
Polonia
Arabia Saudita
Brazilia
India
Lituania
Andorra
Taivan
Bahamas
Iordania
Egipt
Albania
Luxemburg
Indonezia
Pakistan
Sudan
Mexic
Hong Kong
Gana
Vietnam
Argentina
Coreea de Sud
Libia
Qatar
Malaezia
Filipine
Maroc
Noua Zeelanda

Tuesday, April 01, 2008

Samsung Instinct

Samsung se pregateste sa lanseze un nou model de telefon mobil care sa concureze iPhone-ul. Samsung Instinct mi se pare ca design o copie nereusita a produsului Apple, insa ofera unele facilitati pe care iPhone-ul nu le ofera: acces 3G, baterie care se poate inlocui, memorie extensibila si touchscreen cu feedback cu vibratie.



Alte lucruri interesante despre telefoane mobile si alte chestii tehnice pe http://ingineri.blogspot.com/

Google Moon

Un link interesant: www.google.com/moon. Gasiti acolo cateva imagini interesante cu astronautii americani (din programele Apollo) pe luna :)

Profu de fizica

Vedeti in filmulet ce metode de predare revolutionare aplica proful de fizica de la Colegiul National "Grigore Ghica" Dorohoi. Aprig mascul!