Quick Search - cauta in site

Monday, February 28, 2011

O tara de OTV-uri

Stirea zilei pe toate televiziunile serioase: Divortul dintre Moni si Iri. Cine cac@t mai sunt si astia doi si de ce ne intereseaza asa tare de ei? Suntem o tara de tzatze si barfitori. Sa ne fie rusine ca facem rating la subiecte de cac@t!

Tuesday, February 22, 2011

Nu mergeti la Ski la Suior in weekend!


Avertisment important: NU MERGETI LA SKI LA SUIOR IN WEEKEND!!! Puteti alege orice altceva in zona: Cavnic, Borsa, Arieseni, Baisoara, etc...

Va spun luni de ce!

Update: pentru ca o sa fie/a fost foarte aglomerat!

Thursday, February 10, 2011

Vamesi, mita, politica, Romania

Dupa mine e simplu: miscarea cu vamesii a fost comandata de Basexu si este un lucru ce TREBUIA facut pt aderarea la Schengen. Tara oricum pute de coruptie si asta nu rezolva problema. Si pute de muuulti ani! Acum apar la televiziunile poporului de opozitie tot felu de rahati imputiti care dau in Basexu. Macar asta a facut ceea ce trebuie spre deosebire de ailalti imputiti care au refuzat sa faca ceea ce a trebuit ca sa poata fura in continuare. Marsh d-aci catei raiosi!

Smile!

Nici n-ati observat blondele din prim-plan, asa-i? ;)

Ambitii si salarii

In 1996 Jose Mourinho a primit un salar de 60 de euro pe luna si l-a acceptat. Stia ce vrea si care ii sunt ambitiile. Acum nu mai are rost sa amintim unde a ajuns si cat castiga...

Cati dintre voi aveti prieteni studenti care au experienta 0 si care viseaza ca primul salariu sa fie de minim 1000 de euro? Oare de ce nu suntem obisnuiti sa gandim putin in perspectiva?...

Friday, February 04, 2011

Noul Passat

Noul Passat! Foarte misto masina, dar sunt curios cati eroi se mai baga la credit sa-si traga masina noua ;)

Serban Huidu e bine!

Vesti bune! Se face bine Serbanica!!! http://www.serbanhuidu.ro/2011/sunt-bine/

Thursday, February 03, 2011

Inca una despre banci si credite

Am credit la o banca... serioasa, nu dau nume. Intr-una din zilele trecute ma suna de la banca cu pricina: "buna ziua, aveti un credit la noi, platiti cam mult, putem sa va facem o oferta de re-finantare". Ia-te banca 'dracului, ma gandesc, s-au facut buni samariteni! "Daca sunteti de acord va facem o recalculatie, va sunam si veniti doar sa semnatia actele." Buuun... Suna astia peste cateva ore si spun: "v-am facut calculatia, va putem da 10.000 de euro in plus si prelungi perioada de creditare cu 10 ani. Veniti sa semnati."

Asta a lamurit totul. Nu erau buni samariteni, vroiau sa traga si restu de piele de pe mine, cea care a mai ramas. Oameni de treaba, deh! Degeaba le explici ca nu ai nevoie de extra-credit, degeaba le explici ca nu vrei inca 10 ani de corvoada. Ei o tin pe a lor ca un cd stricat. Traiasca bancile din Romania!

Wednesday, February 02, 2011

Credite, banci si pedofilie

Fie omu cat de shic tot are un credit mic. Teo asta reda foarte plastic situatiile in care ne cam aflam cu totii sau urmeaza sa ne bagam :D. Chiar si daca sunteti pudici, merita sa faceti un mic efort sa vedeti clipul ;)



Clip vazut pe www.zoso.ro