Quick Search - cauta in site

Friday, November 24, 2006

Femeile si fotbalul... din nou

Ele nu pot intelege fotbalul... Din pacate nu pot pricepe nici pasiunea barbatilor pentru fenomenul acesta. Daca reusesti cumva, (cu chiu cu vai, dupa discutii interminabile, mofturi si bosumflari) sa te asezi in fata televizorului sa vezi meciul mult visat, te trezesti cand ti-e lumea mai draga, pulsul la 500 si nervii intinsi la maxim, cu cate un comentariu total stupid si enervant. Iti vine sa te iei si sa te tot duci. Sa te faci burlac pe veci si sa iti doresti sa nu mai vezi femei in viata ta...

Dar ce sa faci? Asa sunt ele. Pricep greu sau nu vor sa priceapa. Sau nu se pot obisnui cu gandul ca in cele 90 de minute nu poti sa le acorzi absolut toata atentia ta. Vorba unui prieten: ar fi foarte fericite daca pur si simplu ai sta sa te uiti la ele. Atat.

Pentru ele e important ca nu te lasa sa iti satisfaci placerile astea mici de tot si barbatesti. Trebuie sa lupte pentru cauza lor. Trebuie sa invinga. De ce? Nici ele nu stiu. Probabil doar ca sa-si gadile orgoliul cu inca o victorie. Dar ce victorie? Ce lupta? Habar n-am. Important e ca ele stiu!

No comments: