Quick Search - cauta in site

Thursday, June 14, 2007

Simona Sensual sau Senzual...

Simona de la Senzual incearca sa cante... Cam curva si asta si nu prea le are cu muzica deloc. Are noroc de buci si tate misto. Cred ca i s-ar potrivi mai bine o cariera de actrita in filmele pentru adulti.

20 comments:

Anonymous said...

o tarfa ordinara...

Anonymous said...

oare cat o fi tariful? :D

Anonymous said...

vorba aia, eftin si bun :D

Anonymous said...

Gelozie sau prostie...Toti labagii care nu au ocazia sa se apropie de o femeie bine, o categoriseste "curva"...De ce ???
Este bine, nu are o voce rea...

Tudor said...

Anonymus oricine ai fi..se vede ca esti prost... in primul rand, "toti labagii" este persoana a 3-a plural...pe cand "o categoriseste" nu prea e :| In al doilea rand, iti zice unu care a facut 5 ani de muzica la liceu de specialitate ca are voce de cacao sau deloc, cum preferati voi.

Anonymous said...

mai nou toate ``vedetele`` fac si muzica.daca ati asculta versurile penibile din melodiile lui asta v-ati convinge,apoi ce sa mai spun de vocea ei,care ii sub orice critica.da,arata f bine...si cam atat.este fff penibila si f ieftina.

Anonymous said...

stupid bitch!

Anonymous said...

fa esti si urata si proasta!!!ne faci de cacat pe toti!!!besi,mori,crapa!!!:)))))))ce versuri inteligente "te misti ca un MeLeu"=))))))PENALO!!!PENIBILOOO!!!

Anonymous said...

Cam naspa videoclipu nu pot sa imi dau seama dc canta sau se fataie ca sa arata cat de senzuala e ea:))) mai exista pe lume si femei frumoase decat un ca asta mai bine deloc ma duc la morga sa caut una :)) este putin zis vagaboanta nu pot sa o numesc curva ca i-asi da un statut mult prea mare pentru ea .

Anonymous said...

/:) tarif?voce?frumoasa? va`ti tzacanit "uameni" buni..uitativa la ea...a aparut peste noapte..(clar facea ceva in noaptea aia..) ..voce...ohoo eu cant mai bine ca ea :)))...frumoasa..uitativa la pozele facute de paparazzi ;)) ...na..sa speram k SI ROMANIA VA FI O TZARA NORMALA :))

Anonymous said...

Simona asta nu era deja actrita in filmele alea xxx sau xxy sau xxl?

Anonymous said...

o terminata...simona senzual pe naiba...sa inceapa sa isi vanda din organe poate scoate mai multi bani decat cu vocea de kkt...tarfa penala

Anonymous said...

a ajuns si ea sa cante...sau ce-o mai fi aia...cik la ala..este bine..nu are o voce rea...:))..ce om...tu ce futi ma ...femei gonflabile de o iubesti asa de mult?...simona sexual asta mai bine s-ar omori si ar fi mai bine

Anonymous said...

terminatzi dreaq cu invidia asta....qm vedetzi orice fata care apare "peste noapte" cum spunetzi voi la TV...zicetzi repede ca e curva si mai stiu io ce dreaq spX(...ar trebui sa va vedetzi de viatza voastra si sa lastzi pe altii in pace.FRUSTRATZILOR!!!!

Anonymous said...

mai bn ascult o melodie de-a simonei decat sa ascult vreo manea ieftina, penibila si scarboasa...din cate se vede preferatzi cocalarii...nimik de zis..da' mai uitatzi-va si in juru vostru .....

Anonymous said...

nu are sens sa criticam fata,ptr asa sunt majoritatea fetelor,numai ca nu toate au norocul ei...

Anonymous said...

http://soacra.blogspot.com/2008/05/cum-impatureste-simona-senzual-sosetele.html
este o dulce
o apreciez si nu mai comentati
i-am alcatuit o poezie si mai multe articole

Anonymous said...

mai anonymous el care o lauda pe simona..cred ca si tu ai tot 2 clase ca si ea, sau esti ca restu care vede una blonda si cu silicon si deja o are tare...nu ascult manele in nici un caz dar nici simona senzual..numai un retardat ar asculta asa ceva...in primul rand nu o invidiaza nimeni pentru k nu are ce invidia...e muzica de kkt comerciala roamneasca...are versuri mai rele decat manelele, si nici voce nu are, e o panarama care si a facut niste operatii estetice, s a facut blonda si gata e vedeta! hai sa fim seriosi, ca nici mucii nu i as da pe ea la cat de penala si analfabeta e. cum sa asculti asa ceva? e sub orice critica, iar cine o lauda ori e retardat ori prost, pt ca cineva cu putina minte nu ar aprecia asa ceva nici in ruptul capului. dar nah, la cata prostime e la noi ce sa mai ceri...

Anonymous said...

oare ce inseamna meleu????

Anonymous said...

Sunteti toti la fel de prosti ca si ea:))),unii mai rau dekt ea:))). Qm sunt multi in ziua de azi...Makr viata ei e roz...Invidiosilor! :)