Quick Search - cauta in site

Wednesday, September 24, 2008

Jecmaneala romaneasca la Lunch Box

De cand s-a deschis Lunch Box in Cluj la Iulius Mall afacerea a avut un succes nebun. Mancarea era destul de ieftina si bunicica. Intotdeauna era aglomeratie.

Ieri insa colegii mei au constatat ca Lunch Box a schimbat sistemul de plata si anume au trecut la plata in functie de gramaj. Astfel un gratar cu cartofi ajunge sa coste 21 RON, la fel ca intr-un restaurant bunicel, unde nu esti servit la farfurii si tacamuri din plastic. Oare pe unde am mai auzit de afaceri de succes care s-au stricat peste noapte dintr-o mica lacomie si dorinta de imbogatire rapida?

5 comments:

Anonymous said...

Cred ca in Romanica sunt multi oameni "de afaceri" care in momentul cand vad ca treaba merge bine, aplica strategia romaneasca: "Hai sa mai strangem surubul un pic sa mai scoatem niste banuti... Hi hi hi... ca, clinetul oricum cumpara... (fraierul)". Cel mai jenant lucru a fost atitudinea personajului de la casa. Cand i-am spus ca au scumpit mancarea... replica ei a fost foarte taioasa... "DACA NU ITI CONVINE NU MAI CUMPARA"... intr-adevar... o foarte buna atitudine pt o afacere prospera. Apoi i-am spus: Aveti acum mancarea mai scumpa decat la restaurant, ea a replicat din nou. NU ITI PLACE.. NU MAI CUMPARA... Hi hi hi... si apoi... "CE SA FAC... TOATA LUMEA SE PLANGE... CE POT FACE EU"... ce poti face tu ?!?!!!... poti sa vorbesti cu seful tai sa le spui ca afacerea lor e in picaaaaaaajjjj. Hi hi hi. Oricum concluzia mea... LUNCH BOX... de cacao... O sa le ascult sfatul si nu o sa ma mai abat de la el niciodata. NU ITI PLACE.. NU MAI CUMPARA...

Anonymous said...

Avem si o alternativa - rest indian, http://www.maharaja.ro/sitem1/contact.htm.
Fac si catering, preturi relativ ok si mincare ff buna, pentru cine apreciaza curry. Si o simti de doua ori, if you know what I mean...

Anonymous said...

am mancat o singura data mancare indiana si m-am lecuit. :D

Anonymous said...

MIE IMI PLACE MANCAREA DE LA EI. NU E SCUMPA SI IMI CONVINE SA PLATESC ATAT CAT CUMPAR. SISTEMUL ACESTA, CU MANCAREA CANTARITA, IMI PERMITE CHIAR SA MANANC CATE PUTIN DIN MAI MULTE FELURI DE MANCARE. AM 2 COPII PENTRU CARE, UNEORI IN WEEK-END CUMPAR MANCAREA DE LA LUNCH BOX. AM INCREDERE IN EI. MI SE PAR SERIOSI.

Anonymous said...

Despre LUNCH BOX - numa' cuvinte de lauda. Au cea mai gustoasa mancare si preturi super rezonabile. Lucrez aproape de Polus si sper ca intr-o zi vor deschide si aici un punct de lucru sa nu mai trebuiasca sa traversez tot orasul pt ei.