Quick Search - cauta in site

Thursday, February 03, 2011

Inca una despre banci si credite

Am credit la o banca... serioasa, nu dau nume. Intr-una din zilele trecute ma suna de la banca cu pricina: "buna ziua, aveti un credit la noi, platiti cam mult, putem sa va facem o oferta de re-finantare". Ia-te banca 'dracului, ma gandesc, s-au facut buni samariteni! "Daca sunteti de acord va facem o recalculatie, va sunam si veniti doar sa semnatia actele." Buuun... Suna astia peste cateva ore si spun: "v-am facut calculatia, va putem da 10.000 de euro in plus si prelungi perioada de creditare cu 10 ani. Veniti sa semnati."

Asta a lamurit totul. Nu erau buni samariteni, vroiau sa traga si restu de piele de pe mine, cea care a mai ramas. Oameni de treaba, deh! Degeaba le explici ca nu ai nevoie de extra-credit, degeaba le explici ca nu vrei inca 10 ani de corvoada. Ei o tin pe a lor ca un cd stricat. Traiasca bancile din Romania!

1 comment:

Ioana said...

mda- la fel am patit si eu. Faza faina e ca in cazul meu, pentru aceasta "refinantare" trebuia sa fac o noua evaluare a cladirii, sa mai merg odata la notar pentru acte si sa platesc un comision micutz de acordate a creditului....
Niste nesimtiti!