Quick Search - cauta in site

Wednesday, January 23, 2008

Ce ma enerveaza?

O domnisoara de la radio , realizatoare de emisiune de dupamsa... pentru ca ma spamuieste cu intrebari tampite, gen "oracol" dinala pe care-l completeaza elevii de scoala generala in pauza. M-am hotarat sa-i public genialele intrebari:


radio : ce apreciezi cel mai mult la o persoana?


radio : care sunt lucrurile care te deranjeaza la o persoana?


radio : Cu siguranta ne simtitm bine daca avem alaturi de noi o persoana care sa ne respecte si sa ne sustina in tot ceea ce facem, insa importanti sunt si prietenii. In ce masura conteaza parerea prietenilor despre persoana care este langa tine? Tii cont de ce spun ei, desi uneori parerile nu coincid? Opinia ta o astept la “ Seara cu noi”


radio : .. ce conteaza cel mai mult pt tine cariera sau familia? Si de ce?


radio : Preferi sa vizionezi un film acasa sau la cinematograf? Si de ce?


radio : Ce inseamna pentru tine o persoana seducatoare? Ce faci pentru a intra in gratiile unei persoane? Ai anumite trucuri la care recurgi? Frumusetea fizica este suficienta? Opinia ta o astept doar la “Seara cu noi”


radio : : Ce inseamna pt tine „eticheta” un om bine imbracat?

radio : Imaginea noastra nu reprezinta numai aspectul fizic, ci si atitudinea noastra, manierele, gesturile, tonul si inflexiunile vocii. Prima impresie conteaza?


radio : Care sunt semnalmentele dupa care iti dai seama ca o persoana te minte?Are anumite ticuri, gesturi care o tradeaza? Esti o persoana credula sau preferi sa strangi mai multe “ probe” inainte de a-l acuza pe respectivul/a? Opinia ta o astept doar la “Seara cu noi”

radio (15/01/2008 14:09:38): Care este concertul la care ai fost ultima data? Si care este trupa sau artistul/artista care te-au impresionat?

radio (15/01/2008 18:09:40): Cat de important este pentru tine aspectul fizic intr-o relatie si ce o face pe o persoana sa fie frumoasa ? Care consideri ca sunt punctele tale forte atunci cand vrei sa cuceresti o persoana? Opinia ta o astept pentrui emisiunea “ Seara cu noi”

radio (14/01/2008 14:30:45): Care dintre artistii ce au lansat hituri in 2007, crezi ca vor reusi si anul acesta sa faca furori prin topuri?

radio (14/01/2008 19:54:32): Ce parere ai despre persoanele care gesticuleaza foarte mult in momentul in care dezbateti un subiect?

radio (10/01/2008 14:21:16): :”ne dorim sa progresam..sa invatzam lucruri noi sau sa aprofundam lucrurile pe care le cunosteam..la scoala dar si la serviciu suntem mereu in competie..cu noi insine sau cu colegii nostri.. sau de ce nu suntem in competitive cu persoana iubita.. insa de ce crezi ca uneori desi avem relatia la care am visat vrem ceva nou, vrem altceva si suntem gata sa renuntam la tot ce am cladit?

radio (09/01/2008 14:05:07): cum alungi rutina de la locul de munca si monotonia din relatia de cuplu?

No comments: